Antena 3 CNN Life Grupa sangvină îţi influenţează dragostea. Iată tot ce trebuie să știi

Grupa sangvină îţi influenţează dragostea. Iată tot ce trebuie să știi

Grupa sangvină îţi influenţează dragostea. Iată tot ce trebuie să știi
20 Iul 2018   •   17:23

Compatibilitatea dintre parteneri poate fi influenţată de o mulţime de lucruri, chiar şi de grupa sangvină pe care aceştia o au. Dacă nu te-ai gândit niciodată la acest aspect, ai putea să iei în calcul faptul că şansele tale în dragoste nu ţin numai de horoscop, ci şi de „chimia“ sângelui.

Bărbatul 0 – Femeia 0, rezistenţă pe termen lung
Poate fi o relaţie reuşită, deoarece partenerii îşi acceptă reciproc defectele şi tind să vadă numai aspectele pozitive ale cuplului. Ei vor rezista împreună, de-a lungul timpului, fără să facă prea multe eforturi, iar dragostea şi armonia îi vor lega din ce în ce mai mult. 

Bărbatul 0 – Femeia A, şanse egale
Ambii parteneri au personalităţi puternice, lucru care le va aduce atât satisfacţii, cât şi încercări. Poate fi o căsnicie stabilă, de lungă durată, însă există riscul ca bărbatul să devină foarte gelos şi dominator. Depinde de partenera lui dacă va accepta să facă un compromis sau va considera că libertatea e mai de preţ. 

Bărbatul 0 – Femeia B, firi tăioase
Compatibilitatea dintre cei doi este destul de mică, deoarece femeia nu se poate adapta la cerinţele bărbatului şi nici la ritmul de viaţă al acestuia. De cele mai multe ori, partenera e mai dificilă, greu de înţeles şi are tendinţa să-i facă viaţa greu de suportat. Pentru ca relaţia să funcţioneze, este necesar ca unul dintre ei să cedeze. 

Continuarea aici.

×
Subiecte în articol: compatibilitate dragoste
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close