Antena 3 CNN Life Horoscop zilnic, 12 aprilie 2016. Întregul Univers este de partea ta

Horoscop zilnic, 12 aprilie 2016. Întregul Univers este de partea ta

Horoscop zilnic, 12 aprilie 2016. Întregul Univers este de partea ta
12 Apr 2016   •   08:57

Horoscop, 12 aprilie Berbec

Libertate pe toate planurile, libertate cu orice pret. Cam aceasta ar fi tendinta ta, in aceasta splendida zi de primavara. va trebui sa fii atent la modul in care alegi sa te exprimi, aratandu-ti independenta. In relatiile tale parteneriale actuale ar putea fi o problema, aceasta independenta; de aici si sfatul de a fi diplomat, in orice dialog pe care il porti.

Horoscop, 12 aprilie Taur

Este nevoie sa iti arati compasiunea, de aceasta data. Se pare ca a sosit timpul sa te implici mai mult si sa iti asumi noi responsabilitati in relatiile tale. In cazul in care iti vei proiecta nefericirea sau nereusitele pe cei din jur, risti sa strici orice fel de relatie buna pe care o ai. Aminteste-ti ca numai din dragoste se nasc copiii, nicidecum din razboi.

Horoscop, 12 aprilie Gemeni

Cel mai important, pentru tine, este sa nu reactionezi in vreun fel la ceea ce se intampla in jurul tau si este independent de vointa ta. Rezistenta, insa, este de nelipsit; ca atare, cauta sa afli ceea ce te preocupa, sa gasesti raspunsurile la orice fel de problema ai avea, inauntrul tau. Este o zi in care strategia bine pusa la punct si modul intelept de a o aplica iti vor deschide usile...

Horoscop, 12 aprilie Rac

Ai multa dragoste de oferit, insa uneori aceasta poate deveni sufocanta. Iar astazi ai exact aceasta tendinta, de a oferi mai mult decat cineva poate sa primeasca. Sansele de a te indragosti de o persoana doar pentru ca aceasta pare ca are nevoie de tine sunt crescute, deci analizeaza cu atentie ceea ce simti.

Horoscop, 12 aprilie Leu

Probabil ca nu mai ai incredere foarte mare in propriile tale forte; probabil ca unele temeri, inca existente in mintea ta, incep a iesi la suprafata, mai mult decat in alte zile, zdruncinandu-ti stima de sine. Asta nu inseamna ca nu poti invinge sau ca nu vei reusi sa faci ceea ce ti-ai propus... Ai incredere in Divinitate, ai incredere ca Soarele va iesi si pe strada ta.

Horoscop, 12 aprilie Fecioara

Este de preferat sa nu iti spui parerea fara a fi intrebat, cel putin nu astazi. Pentru ca risti sa nu ajungi la un deznodamant favorabil, avand in vedere ca in jurul tau, cam toata lumea este usor irascibila. Ai nevoie sa dezvolti relatii in care respectul este reciproc, deci concentreaza-te pe a-i face pe ceilalti fericiti - fara sa exagerezi, insa.

Horoscop, 12 aprilie Balanta

Asculta-ti intuitia si ajuta-i pe cei care iti cer acest lucru, insa nu te sacrifica pentru acestia. Este o zi in care ai nevoie de dragoste ca de aer... In acelasi timp, aminteste-ti ca nu trebuie sa le explici tuturor care sunt rationamentele care stau la baza deciziilor tale. Cu toate acestea, nu te concentra asupra esecului, ci asupra scopului. Fii increzator in propriile-ti puteri!

Horoscop, 12 aprilie Scorpion

Se pare ca te intereseaza prea mult ce parere are lumea despre tine. In loc sa te gandesti la planurile tale de viitor, sa descoperi noi modalitati de a le pune in aplicare, iti dedici timpul - aceasta resursa vitala, de altfel - celor spuse de gura lumii. A fi independent este o necesitate, in acest caz, nicidecum un moft...

Continuarea, pe astrocafe.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop previziuni astrale
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close