Antena 3 CNN Life Știinţă Dezvaluirile şocante ale unui fost angajat al NASA

Dezvaluirile şocante ale unui fost angajat al NASA

Dezvaluirile şocante ale unui fost angajat al NASA
Sursa foto: foto: Pixabay.com
16 Mar 2017   •   09:55

Un fost angajat al Agentiei spatiale americane NASA a dezvaluit informatii legate de OZN-uri care nu au fost facute publice pana acum. El a relatat ca vinovati de coliziunea dintre satelitii american si rus, Iridium 33 si Kosmos-2251, au fost extraterestrii. Incidentul s-a produs in 2009, deasupra Peninsulei Taimyr, scrie incomemagazine.ro.

Cele doua aparate, care evolua pe orbite total diferite si-au schimbat, brusc, cursul, intrand, pur si simpul, unul in celalalt. Ciocnirea a fost atat de brutala, incat cei doi sateliti s-au facut praf.

Potrivit relatarilor, fara nici o explicatie, Iridium 33 a scapat de sub control, refuzand sa raspunda la comenzile de la sol, de parca o forma nevazuta ar fi actionat asupra lui. Or, spune fostul angajat NASA, este imposibil ca toata partea electronica a aparatului sa se defecteze dintr-odata si fara nici un motiv. Este evident ca au fost extraterestrii!

Ulterior, ancheta a confirmat ca, intr-adevar, fara sa fi existat o defectiune depistata la sol, fara nici o eroare de program, satelitul american a devenit incontrolabil. Specialistii au primit cu destula neincredere spusele fostului lucrator al NASA, al carui nume nu este dezvaluit. in SUA si Rusia nimeni nu a dorit sa comenteze declaratia.

×
Subiecte în articol: NASA extraterestri
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close