Antena 3 CNN Life Știinţă Superlună și eclipsă totală de lună. Cum ne afectează

Superlună și eclipsă totală de lună. Cum ne afectează

Superlună și eclipsă totală de lună. Cum ne afectează
26 Sep 2015   •   17:38

În noaptea de 27 spre 28 septembrie, două fenomene astronomice spectaculoase vor avea loc simultan – o eclipsă totală de lună și o super lună, cunoscută și sub numele de lună roșie. Fenomenul va fi vizibil în toată lumea, iar în România va putea fi urmărit cel mai bine între orele 3:11 și 5:47 dimineața, scrie unica.ro.

Este binecunoscut faptul că astfel de fenomene astronomice ne influențează în mod direct și pe noi. Totuși, în funcție de zodie, unele persoane simt mai mult aceste schimbări. Iată care sunt zodiile cele mai afectate de eclipsă și cum vor fi influențate…
Berbecii și balanțele, cei mai afectați

Se pare că berbecii și balanțele vor simți cel mai mult influența eclipsei de lună. Nativii acestor zodii s-ar putea confrunta cu probleme de sănătate și ușoare stări de depresie. Dacă berbecilor le sunt pregătite și schimbări majore în viața personală și profesională, pe balanțe le așteaptă momente de cumpănă și de confuzie. Mulți nativi din balanță s-ar putea să fie puși în fața unor alegeri, iar decizia finală nu va fi foarte ușor de luat. Totuși, ei trebuie să știe că orice hotărâre ar lua, aceasta le-ar putea schimba viața din primăvară.

Mai multe, pe unica.ro.

×
Subiecte în articol: Super Luna
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close