Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Efectele miraculoase ale pătrunjelului! Ce se întâmplă în organismul tău atunci când îl consumi

Efectele miraculoase ale pătrunjelului! Ce se întâmplă în organismul tău atunci când îl consumi

Efectele miraculoase ale pătrunjelului! Ce se întâmplă în organismul tău atunci când îl consumi
de S.T.    |    29 Oct 2015   •   21:55

Pătrunjelul este bogat in minerale, in vitaminele A si C, precum si in mai putin intalnita vitamina B12, care este foarte importanta in procesul de formare a celulelor rosii din sange, scrie secretele.com.

Potrivit sursei citate, patrunjelul reprezinta o resursa nemaipomenita pentru calmarea sistemului nervos, atenuarea durerilor, descresterea flatulentei( a gazelor) si pentru purificarea sangelui. Adeptii medicinei traditionale il recomanda si ca remediu pentru febra, boli de rinichi, boli ale tractului urinar, diabet, inflamatii ale ochilor si chiar pentru impotenta. 

Mai mult, daca mesteci putin patrunjel, o sa scapi de mirosul neplacut al cavitatii bucale, plus ca toate partile acestei plante pot fi folosite: frunzele, radacina si semintele.

El poate fi folosit si pe post de condiment, dupa ce frunzele au fost atent spalate, uscate si maruntite; la fel si radacina.

Mai multe, pe secretele.com.

 

×
Subiecte în articol: efecte
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close