Antena 3 CNN Meteo ANM: Vremea devine normală pentru mijlocul iernii, în ianuarie. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

ANM: Vremea devine normală pentru mijlocul iernii, în ianuarie. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a transmis marți, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

ANM: Vremea devine normală pentru mijlocul iernii, în ianuarie. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni
Sursa foto: Getty Images I undefined undefined
de Georgiana Adam    |    26 Dec 2023   •   08:50

După ce Crăciunul și Revelionul vin cu vreme mai caldă decât în mod obișnuit, după Bobotează temperaturile devin obișnuite pentru mijlocul iernii, potrivit prognozei pentru următoarele 4 săptămâni, transmise marți de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

25 decembrie 2023 - 1 ianuarie 2024
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali și în Munții Banatului.

1 - 8 ianuarie
Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice.

8 - 15 ianuarie
Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în jumătatea sudică a țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Citește și: Furtuna Pia lovește cu și mai multă putere în zonele montane | Pericol de avalanșă în munții Făgăraș. Turiștii sunt sfătuiți să amâne orice excursie

15 - 22 ianuarie
Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință excedentară în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

×
Subiecte în articol: cum va fi vremea prognoza meteo vremea
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close