Antena 3 CNN Politică Aroganţa lui Fenechiu în ziua eliberării. Ce a făcut fostul baron PNL

Aroganţa lui Fenechiu în ziua eliberării. Ce a făcut fostul baron PNL

Aroganţa lui Fenechiu în ziua eliberării. Ce a făcut fostul baron PNL
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    07 Aug 2017   •   13:57

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a primit vestea eliberării condiţionate din puşcărie acasă, la Iaşi. În timp ce jurnaliştii aşteptau la poarta Penitenciarului Vaslui ieşirea din închisoare a fostului baron liberal, Relu Fenechiu a sosit în faţa puşcăriei cu o limuzină, potrivit adevarul.ro.

Relu Fenechiu a ajuns la penitenciarul din Vaslui în jurul după-amiezei şi a coborât din maşină înainte de a intra în incinta instituţiei. Limuzina Mercedes cu care a venit Fenechiu a fost condusă de Cătălin Popa, fost director sportiv al clubului FC Vaslui. 

Fostul baron liberal a declarat jurnaliştilor că va oferi declaraţii după ce va ieşi definitiv din închisoare. Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Vaslui, Nicolae Toma, a precizat că Relu Fenechiu a beneficiat de o învoire la sfârşitul săptămânii trecute. 

Tribunalul Vaslui a decis luni eliberarea condiţionată fostului ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, decizia instanţei fiind definitivă. Fenechiu a executat 3 ani, 6 luni şi 8 zile din pedeapsa totală de 5 ani decisă de magistraţi în dosarul "Transformatorul"

Fostul ministru al Transporturilor a fost condamnat definitiv în dosarul „Transformatorul” în ianuarie 2014, după ce a fost trimis în judecată de către procurorii DNA în iunie 2012, fiind acuzat că, prin firmele sale, a vândut transformatoare şi întrerupătoare uzate şi vechi la preţuri de produse noi către Sucursala de Întreţinere şi Servicii Energetice Electrice Moldova, cu complicitatea fostei conduceri a instituţiei

Prejudiciul din dosar se ridică la peste 5,5 milioane de lei și nu a fost recuperat nici până în prezent.

×
Subiecte în articol: Relu Fenechiu limuzina
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close