Antena 3 CNN Politică Băsescu vrea să ştie cine a filat-o pe Udrea: „Sunt convins că n-au fost paparazzi”

Băsescu vrea să ştie cine a filat-o pe Udrea: „Sunt convins că n-au fost paparazzi”

Băsescu vrea să ştie cine a filat-o pe Udrea: „Sunt convins că n-au fost paparazzi”
de M.T.    |    01 Noi 2014   •   09:28

Preşedintele Traian Băsescu a cerut serviciilor secrete să-i spună clar cine le-a urmărit la Paris pe Elena Udrea şi Alina Bica.

Băsescu este convins că a fost un filaj profesionist şi aşteaptă răspunsul de la şefii SIE şi SRI.

„Cineva a făcut acest filaj. Suntem de acord că nu e vorba de paparazzi. Paparazzi ar fi exploatat pozele peste noapte. Eu am cerut un final la această problemă publică: cine a făcut supravegherea procurorului şef DIICOT şi a unui parlamentar român la Paris?”, a spus Băsescu.

De asemenea, Băsescu a afirmat că, în cazul în care raportul serviciilor va susţine că forografiile au fost realizate de paparazzi, „o să râd şi o râdem cu toţii. Sunt convins că n-au fost paparazzi”.

De altfel şi candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, a acuzat în mod repetat serviciile secrete, şi în special SIE, de implicare în acţiuni de denigrare şi de filaj, după ce în presa germană a apărut un articol în care era asociată cu scandalul EADS şi după ce pe un blog care a fost activ doar o zi au apărut imagini în care era alături de fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii, Anamaria Topoliceanu, şi alături de şefa DIICOT, Alina Bica, în timpul unei călătorii la Paris.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close