Antena 3 CNN Politică Cătălin Predoiu, ministrul de Interne, mesaj de condoleanţe după moartea a doi pompieri: "Au fost doi oameni extraordinari"

Cătălin Predoiu, ministrul de Interne, mesaj de condoleanţe după moartea a doi pompieri: "Au fost doi oameni extraordinari"

Cătălin Predoiu, ministrul de Interne, a transmis un mesaj de condoleanţe după moartea a doi pompieri. Unul dintre cei doi pompieri este Bogdan Puşcoi, ofiţerul care a retras autorizaţia staţiei GPL din Crevedia şi care a murit într-un accident ciudat la o săptămână după explozii.

Cătălin Predoiu, ministrul de Interne, mesaj de condoleanţe după moartea a doi pompieri: "Au fost doi oameni extraordinari"
Sursa foto: Facebook | Hepta
de Georgiana Adam    |    03 Sep 2023   •   18:37

"La aflarea pierderii pompierilor Florin Hedeșan și Bogdan Georgian Puşcoi, cu profundă tristețe și compasiune, adresez cele mai sincere condoleanțe în numele Ministerului Afacerilor Interne familiilor lor și tuturor celor care i-au cunoscut.

Florin Hedeșan și Bogdan Georgian Puşcoi au fost doi oameni extraordinari, a căror absență va fi resimțită de întreaga comunitate a pompierilor și a colegilor lor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Florin Hedeșan a fost unul dintre cei mai devotați pompieri din Arad, o sursă de inspirație pentru toți cei care l-au cunoscut. El a luptat cu o boală necruțătoare cu mult curaj și demnitate. A salvat vieți de-a lungul carierei sale și a fost un model de devotament și sacrificiu pentru binele celorlalți.

Bogdan Georgian Puşcoi a fost, de asemenea, un erou în adevăratul sens al cuvântului. În calitate de pompier și șef al unei structuri importante a ISU Dâmboviţa, el și-a dedicat viața protejării comunității și a fost un lider de încredere. Pierderea sa într-un accident este cu atât mai tragică, și suntem cu inimile strânse alături de familia și prietenii săi.

Suntem recunoscători pentru contribuția semnificativă a celor doi oameni-eroi la siguranța și binele societății noastre.

Dumnezeu să-i aibă în pază!", a fost mesajul transmis de ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, pe pagina de Facebook a ministerului.

Mesaj de condoleanțe al ministrului Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, pentru familiile și apropiații a doi pompieri...

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Duminică, 3 septembrie 2023

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close