Antena 3 CNN Politică Clotilde Armand: "Mai stau pe aici. Așa, să vă scot din minți că nu mai puteți fura"

Clotilde Armand: "Mai stau pe aici. Așa, să vă scot din minți că nu mai puteți fura"

Clotilde Arman, edilul Sectorului 1, a transmis un mesaj clasei politice după ce a fost trimisă în judecată pentru incompatibilitate și conflict de interese.

Clotilde Armand: "Mai stau pe aici. Așa, să vă scot din minți că nu mai puteți fura"
Sursa foto: Facebook Clotilde Armand
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Apr 2024   •   22:10

Clotilde Armand a reacţionat pe Facebook după ce, astăzi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București a dispus trimiterea sa în judecată pentru comiterea infracțiunii de folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane, prevăzută de art. 301 alin. (1) Cod Penal.

"Inevitabilul s-a produs. Ciolacu prin partidul lui de politicieni "incoruptibili și cinstiți" au zis să-mi dau demisia pentru că au auzit și ei de "Fără penali în funcții publice". Așa le-au zis consultanții PSD PNL să strige de acum. Bineînțeles că mi s-a făcut din nou milă de Ciolacu.

Marcele... i-ați un pix și o hârtie și scrie pe silabe: Fără penali în funcții publice are la bază o inițiativă cetățenească ce are ca scop interzicerea cetățenilor CONDAMNAȚI DEFINITIV să mai ocupe funcții publice în instituțiile de stat.

Cât despre demisia mea... hmm. M-am gândit foarte bine și vreau să vă transmit că mai stau pe aici. Așa, să vă scot din minți că nu mai puteți fura. Nu mai plângeți oameni buni din PNL PSD pentru că eu tot voi candida. Iar Marcel al vostru tot la covrigărie se întoarce", a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Inevitabilul s-a produs. Ciolacu prin partidul lui de politicieni "incoruptibili și cinstiți" au zis să-mi dau demisia...

Publicată de Clotilde Armand pe Joi, 25 aprilie 2024

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand Marcel Ciolacu
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close