Antena 3 CNN Politică Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, după eșecul de la referendum: „Sunt supărat pe poporul român”

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, după eșecul de la referendum: „Sunt supărat pe poporul român”

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, după eșecul de la referendum: „Sunt supărat pe poporul român”
08 Oct 2018   •   08:37

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu se declară supărat pe poporul român pentru eşecul referendumului pentru familie, criticând şi PSD şi Biserica, despre care a spus că ar fi trebuit să se implice mai mult, dar şi opoziţia, pentru boicotarea consultării populare. El a spus că Liviu Dragnea "şi-a dorit foarte mult şi a cerut foarte mult" să se implice toate organizaţiile PSD din ţară, afirmând că trebuie făcută o analiză în partid, iar cine nu a ştiut să-şi facă treaba trebuie să răspundă.

"Personal, sunt mâhnit şi este pentru prima dată când sunt supărat pe poporul român (...), pentru că 87% suntem ortodocşi, credincioşi, creştini şi noi n-am înţeles nimic, absolut nimic, că acest vot până la urmă era din respectul pe care trebuia să-l dăm pe de o parte celor trei milioane de oameni care au cerut acest referendum, dar care cred că nici ei nu s-au dus toţi la vot, iar pe de altă parte era vorba de respect pentru înaintaşii noştri, pentru ce au clădit ei în decursul timpului”, a declarat la RFI deputatul PSD.

El consideră că s-ar fi impus o campanie mult mai agresivă: "Eu aş fi organizat altfel, eu aş fi mediatizat foarte mult, aş fi explicat foarte mult în emisiuni de televiziune, aş fi făcut o campanie mult mai agresivă, în sensul bun al cuvântului. Eu cred că o vină mare o are şi Biserica. Chiar nu înţeleg cum Biserica n-a reuşit, noi fiind 87% ortodocşi şi credincioşi, cum n-a reuşit Biserica să scoată 30%. Hai să mai clarificăm o chestiune: aici a fost o mare minciună şi o mare capcană, noi nu suntem 18 milioane de alegători, eu vreau să ridic această problemă în Parlamentul României”.

El a spus că Liviu Dragnea "şi-a dorit foarte mult şi a cerut foarte mult" să se implice toate organizaţiile PSD din ţară, el afirmând că trebuie făcută o analiză în partid, iar cine nu a ştiut să-şi facă treaba trebuie să răspundă.

 

×
Parteneri
România va trimite în Ucraina sisteme de apărare antiaeriană
x close