Antena 3 CNN Politică Fostul ministru al Apărării, Adrian Țuțuianu: „Compromisul este soluția”

Fostul ministru al Apărării, Adrian Țuțuianu: „Compromisul este soluția”

Fostul ministru al Apărării, Adrian Țuțuianu: „Compromisul este soluția”
Sursa foto: FOTO: gov. ro
11 Oct 2017   •   09:26

Fostul ministru al Apărării, Adrian Țuțuianu a declarat într-o intervenție telefonică la Antena 3, că problema acestui conflict care a apărut în ultimele zile trebuie tranșată cât mai repede.

De asemenea, acesta a adăugat că în cadrul ședinței care va avea loc mâine, trebuie să se ajungă neapărat la un compromis, care este necesar atât pentru binele țării cât și pentru stabilitatea PSD.

„Repetarea unui episod gen Grindeanu este imposibilă. Și ca atare, compromisul este soluția.Trebuie să aleg soluția care ține de interesele partidului social democrat. Interesele partidului sunt să guverneze să termine disputele interne și să pună în aplicare programul de guvernare. Nu este suficient timp de la data instalării în funcția de prim ministru ca să putem avea o evaluare corectă. 

De asemenea, Țuțuianu a vorbit și despre neliniștea care există atât în rândul membrilor de partid dar și în rândul oamenilor.

„Electoratul nostru și oamenii care ne au votat sunt extrem de neliniștiți de modul în care este realizată guvernarea. Trebuie să punem capăt acestor dispute și să dam forța suficientă primului ministru ca sa poată să conducă. Apelul meu va fi la unitate și la coerență la ceea ce avem de făcut” a mai afirmat Țuțuianu la Antena3.

Întrebat în legătură cu semnalele primite de la Bruxelles, despre care a vorbit Mihai Tudose la Antena3, în urmă cu două zile, fostul ministru a spus că nu știe despre ce este vorba. 

„Nu știu ce semnale are Mihai Tudose de la Bruxelles, cred că situația trebuie analizată cu înțelepciune”.

 

×
Subiecte în articol: Adrian Ţuţuianu
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close