Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, după cearta dintre Vlad Voiculescu şi Violeta Alexandru: "Depuneţi dovezile la Parchet, nu pe Facebook"

Gabriela Firea, după cearta dintre Vlad Voiculescu şi Violeta Alexandru: "Depuneţi dovezile la Parchet, nu pe Facebook"

Gabriela Firea, prim-vicepreşedintele PSD, a intervenit după cearta dintre ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu (USR-PLUS) şi fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru (PNL) pe cifrele măsluite înainte de alegerile de anul trecut.

Gabriela Firea, după cearta dintre Vlad Voiculescu şi Violeta Alexandru: "Depuneţi dovezile la Parchet, nu pe Facebook"
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    24 Mar 2021   •   12:58

"Cifrele au fost MĂSLUITE anul trecut, pentru a se organiza alegeri! Asta i-a scris pe FB ministrul Voiculescu (USR-PLUS), fostei ministru V. Alexandru (PNL). Depuneţi dovezile la Parchet, nu pe FB!", a scris Gabriela Firea, într-o postare pe Facebook.

Scandalul a început, seara trecută, atunci când Vlad Voiculescu a postat un mesaj la o postare pe Facebook a Violetei Alexandru prin care susține că, înainte de alegerile din toamnă 2020, liberalii au măsluit cifrele pandemiei și au făcut în așa fel încât să dea bine.

Vlad Voiculescu: Liberalii au măsluit cifrele pandemiei, înainte de alegeri

Dragă Violeta, avem nevoie să construim încredere și vom reuși doar dacă spunem mereu adevarul. Felul “inovativ” în care a fost calculată incidența înainte de alegeri mi-a ridicat câteva semne de întrebare:

1) din calcul au fost eliminate cifrele din focare - nicăieri în Europa nu s-a mai procedat așa;

2) din calculul incidenței la 14 zile au fost “pierdute” vreo două zile.

Astea sunt “artificiile” de anul trecut pe care le-am descoperit cu surprindere și mai mult decât atât.

Până să vorbim despre cum comunicăm, ceea ce comunicăm ar trebui să fie cât mai aproape de adevăr. Contează, mai ales în situații de genul ăsta. Altfel ne furăm singuri căciula mințindu-ne frumos.

Bănuiesc că nu știai despre “inovațiile” de mai sus. Asta poate îți lămurește de ce am spus zilele trecute că “cifrele sunt altele”, este mesajul postat de actualul ministru al Sănătății la postarea Violetei Alexandru.

Cifrele au fost MĀSLUITE anul trecut, pentru a se organiza alegeri! Asta i-a scris pe FB ministrul Voiculescu (Usr-Plus), fostei ministru V. Alexandru (PNL). Depuneti dovezile la Parchet, nu pe FB!

Posted by Gabriela Firea on Wednesday, 24 March 2021

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close