Antena 3 CNN Politică Liderii PNL, mandatați să “genereze o nouă platformă” pentru alegerile legislative. Cu cine vrea PNL majoritate

Liderii PNL, mandatați să “genereze o nouă platformă” pentru alegerile legislative. Cu cine vrea PNL majoritate

Liderii PNL, mandatați să “genereze o nouă platformă” pentru alegerile legislative. Cu cine vrea PNL majoritate
15 Iun 2016   •   16:32

Copreședinții PNL Vasile Blaga și Alina Gorghiu au fost mandatați miercuri, de Biroul Politic Național al partidului, să inițieze discuții cu formațiunile politice parlamentare în vederea ''generării unei platforme'' în perspectiva alegerilor legislative.

"Au fost foarte multe discuții legate de majorități la nivelul consiliilor locale, consiliilor județene. Colegii noștri, suplimentar de aceste discuții, au propus mandatarea mea și a copreședintelui Vasile Blaga pentru a iniția niște discuții cu partidele politice parlamentare, pentru a vedea cum vom genera o platformă care să obțină rezultate la toamnă, așa cum trebuie", a declarat Alina Gorghiu, la finalul BPN, care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Cât privește scrutinul electoral care a avut loc pe 5 iunie, surse liberale au precizat că PNL este deschis la discuții pe marginea constituirii majorităților în CL și CJ cu toate partidele, cu excepția PSD.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close