x close

Fii alături de noi!

Cât va rezista Guvernul Cioloș? Analiza numerologului Voropchievici

de G.S.   •   30 Ian 2016   •   19:06
Cât va rezista Guvernul Cioloș? Analiza numerologului Voropchievici 416
Foto: VideoNews
Anul 2016 este un an foarte important pentru România, prin prisma alegerilor care bat la ușă. Dar pare să fie și un an foarte tensionat, cu proteste de stradă, scandal și multe probleme financiare.

Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, în ediția de sâmbătă a emisiunii Adevăruri Ascunnse, ce urmează să se întâmple în anul 2016.

"Este un guvern de tranziție, se caută soluții pe fugă, dar sunt oameni care nu sunt în contact real cu realitatea țării, necesitățile, cerințele. Și acolo unde e deja ceva bun, vin cu amendamente. Oamenii cer un minim de 45% procenteaj din salariul minim. Se vin cu amendamente în detrimentul clasei de jos. Mi se pare firesc ca anul să fie unul foarte focos. E un an aprig. Toată lumea încearcă să tragă undeva, dar cei de jos, masele sunt cele mai impactate. Se întețesc mișcările de stradă. Nu doar la noi, peste tot în lume. Guvernare slabă, orientare proastă."

"România se va împrumuta de mulți bani, este un an fantastic de greu, mai ales prin lipsa lichidităților. Muncă multă, bani groaznic de puțini", a explicat Voropchievici.

poza

Show

Vești triste de la Andreea Bălan: „A trebuit să anulăm totul!”

Andreea Bălan confirmă informațiile vehiculate de presă în ultima perioadă: sarcina de opt luni îi dă mari bătăi de cap și medicii i-au interzis să mai urce pe scenă. Andreea Bălan are de ales...

27 Aug 2016  •  14:53

sati