Antena 3 CNN Politică Iohannis, atac dur la Dragnea: „Acest infractor progresează semnificativ în domeniul fake news”

Iohannis, atac dur la Dragnea: „Acest infractor progresează semnificativ în domeniul fake news”

Iohannis, atac dur la Dragnea: „Acest infractor progresează semnificativ în domeniul fake news”
Sursa foto: Foto: twitter.com/KlausIohannis
06 Noi 2018   •   13:53

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi, referindu-se la acuzaţiile lansate la adresa sa de Liviu Dragnea, că "acest infractor, Dragnea, care s-a cocoţat în fruntea statului, progresează semnificativ în domeniul fake news" şi că acesta este disperat.

„Asta se întâmplă dacă un infractor ajunge în vârful statului iar acest infractor, Liviu Dragnea, care s-a cocoțat în vârful partidului și al statului progresează, din păcate nu în domeniul calității, al statului de drept, ci în domeniul fake news. Ce a prezentat ieri este ceea ce astăzi se numeste fake news, minciuni pesediste. Nu pot să nu menționez valizele și constat cu tristețe că și în acest domeniu politica românească s-a schimbat. Am avut Caragiale mai demult cu O scrisoare pierdută, apoi acea faza ciudată cu bilețelul roz pierdut și regăsit. Am ajuns la faza cu valize. Așa se întâmplă când un infractor ajunge în vârful statului”, a spus Klaus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis susține că nu știe ce se află în celebra valiză de la Rise Project, dar remarcă faptul că Liviu Dragnea este disperat și încearcă să distragă atenția de la problemele lui către alte subiecte.

”Nu știu ce este în ele, însă înțeleg că jurnaliștii vor prezenta conținutul acestei valize. Este disperat! Arată tot mai mult că are probleme majore și nu doar cele din fața judecătorilor și alte probleme. El încearcă să distragă atenția de la problemele personale către tot felul de alte subiecte.”, a declarat Klaus Iohannis.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close