Antena 3 CNN Politică Jurnalistul Dan Suciu, numit oficial noul purtător de cuvânt al Guvernului

Jurnalistul Dan Suciu, numit oficial noul purtător de cuvânt al Guvernului

Jurnalistul Dan Suciu, numit oficial noul purtător de cuvânt al Guvernului
Sursa foto: Foto: tmctv.money.ro
de M.Z.    |    20 Feb 2012   •   10:21
Update 11.20 - Jurnalistul Dan Suciu a fost numit oficial purtător de cuvânt al Guvernului, prin decizie a premierului MIhai Răzvan Ungureanu.

Jurnalistul Dan Suciu, de la postul Money Channel, urmează să fie numit purtător de cuvânt al Guvernului de către premierul Mihai Răzvan Ungureanu, potrivit unor surse surse guvernamentale citate de Agerpres.

Dan Suciu lucrează în presă din anul 1994, în ultima perioadă activând la postul TV cu profil economic amintit mai sus.

Potrivit prezentării de pe site-ul staţiei TV, Dan Suciu este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii Bucureşti şi are un master în Politici Publice.

Suciu îi va succede în funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului Ioanei Muntean, care fusese numită în funcţie în februarie 2009, de către fostul premier, Emil Boc.

Conform surselor guvernamentale, Ioana Muntean va rămâne totuşi în funcţia de secretar de stat, în echipa de comunicare de la Guvern.

Odată cu venire lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia Executivului, Ioana Muntean şi-a prezentat demisia, însă noul premier a invitat-o să rămână în echipa sa, dar nu în funcţia de purtător de cuvânt pentru care prim-ministrul doreşte neapărat un jurnalist cu profil economic, au mai precizat sursele.

Ea a acceptat deja propunerea şi va rămâne în echipa premierul Ungureanu.

La sfârşitul săptămânii trecute, surse oficiale declarau că variantele lui Ungureanu pentru postul de purtător de cuvânt sunt Dan Suciu, redactor-şef al postului TV Money Channel, şi Ionuţ Stanimir, şef comunicare externă al BCR.

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close