Antena 3 CNN Politică Kelemen Hunor: "Noi nu vrem să ieșim de la guvernare, dar putem fi împinși pe scări"

Kelemen Hunor: "Noi nu vrem să ieșim de la guvernare, dar putem fi împinși pe scări"

Președintele UDMR, Kelemen Hunor a declarat astăzi, că partidul pe care îl reprezintă nu vrea să iasă de la guvernare. Cu toate acestea, face presiuni politice, asupra menținerii ministerului Dezvoltării în Uniune.

de Ioana Mircea    |    12 Iun 2023   •   14:52

Kelemen Hunor, a declarat, astăzi că dacă Uniunea pierde Ministerul Dezvoltării la rotativă nu va mai rămâne în Executiv.

„Eu am spus că fără Ministerul Dezvoltării nu putem să continuăm. Asta cunoaște și domnul Ciolacu”, a spus Kelemen Hunor, președinele UDMR.

Totodată, acesta a precizat că UDMR nu își dorește să iasă de la guvernare. "Noi nu vrem să ieșim de la guvernare, dar putem fi împinși pe scări", a spus el.

Întrebat de jurnaliști dacă e posibil un acord între Guvern și UDMR în cazul în care se va decide ieșirea de la guvernare, pentru a susține anumite legi în Parlament, liderul Uniunii a spus că așa ceva este exclus.

Citește și: Ziua rotativei guvernamentale! Nicolae Ciucă își va depune mandatul | Îi lasă locul lui Marcel Ciolacu

„Nu există așa ceva. Are majoritate coaliția. În condițiile în care ai majoritate, nu ai nevoie de așa ceva. Este absurd, este ilogic din punct de vedere politic să pleci, că ai fost împins în afara Guvernului și apoi faci un acord parlamentar. Pentru ce? Imediat ajungeți la concluzia că noi suferim de sindromul Stockholm. Am spus și ieri. Nu! Nu există această boală la noi”, a mai spus Kelemen Hunor.

×
Subiecte în articol: udmr Kelemen Hunor guvernare
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close