Antena 3 CNN Politică La Cotroceni se pregăteşte asaltul final împotriva PSD. Care e planul președintelui Klaus Iohannis

La Cotroceni se pregăteşte asaltul final împotriva PSD. Care e planul președintelui Klaus Iohannis

La Cotroceni se pregăteşte asaltul final împotriva PSD. Care e planul președintelui Klaus Iohannis
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    25 Noi 2019   •   10:59

Abia s-a uscat cerneala pe buletinele de vot că deja liberalii vorbesc despre alegerile anticipate pentru a prelua controlul Parlamentului.

Rareş Bogdan, unul dintre cei mai influenţi oameni din PNL, a afirmat că, cel mai probabil, anticipatele se vor organiza simultan cu alegerile locale de anul viitor.

Varianta anticipatelor este susţinută şi de preşedintele PNL. Ludovic Orban a anunţat că vor începe negocieri în acest sens cu celelalte formaţiuni politice.

„Vom încerca şi în actualul Parlament să menţinem această majoritate care s-a manifestat la cele două voturi, dar ne vom pregăti cu toată seriozitatea pentru alegerile parlamentare când vor fi ele - fie anticipate, fie la termen", a declarat Orban presei la sediul PNL.

Citiți și: Începe războiul în PSD după eşecul de la alegerile prezidenţiale

Premierul a fost întrebat dacă va încerca să obţină şi sprijinul Pro România.

„Noi vom încerca să convingem şi alţi parlamentari în afara parlamentarilor din formaţiunile politice partenere să fie alături de noi, fără, în schimb, a oferi altceva în afară de şansa de a vota lucruri bune pentru România”, a arătat preşedintele PNL.

Preşedintele Klaus Iohannis a câştigat un al doilea mandat la Palatul Cotroceni, învingând candidatul PSD, Viorica Dăncilă.

×
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close