Antena 3 CNN Politică Lovitură de teatru pe scena politică. Ludovic Orban, negocieri cu partidul lui Băsescu

Lovitură de teatru pe scena politică. Ludovic Orban, negocieri cu partidul lui Băsescu

Negocierile pentru formarea alianțelor în vederea alegerile parlamentare au prins contur. Potrivit surselor, liberalii au început deja discuțiile cu partidul lui Traian Băsescu.

Lovitură de teatru pe scena politică. Ludovic Orban, negocieri cu partidul lui Băsescu
de Laura Dinu    |    02 Oct 2020   •   11:35

În acest moment, în interiorul PNL există discuții pe mai multe teme. O dată pentru a forma majorități în consiliile locale alături de cei de la PMP, dar și în contextul alegerilor parlamentare care ar trebui să se desfășoare în aproximativ 2 luni. 

Potrivit surselor, cei de la USR nu ar fi fost de acord să existe, cel puțin pentru consiliile locale, niciun fel de alianțe PNL-USR-PMP. 

Cu toate acestea, surse politice spun că a existat deja o discuție între Eugen Tomac, liderul PMP, și liderul Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, în urma căreia ar fi bătut palma pentru o colaborare de viitor.

De asemenea, potrivit surselor, la alegerile parlamentare, se poate discuta despre o alianță între PMP și PNL dar și despre o formare a Executivului după alegerile parlamentare. Astfel, este posibil ca cei de la USR să nu fie incluși în planul de viitor al liberalilor. 

×
Subiecte în articol: alianta PMP PNL alegeri parlamentare
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close