Antena 3 CNN Politică Băsescu, lovitură de la un fost aliat: Va face alianţă cu PSD contra DNA

Băsescu, lovitură de la un fost aliat: Va face alianţă cu PSD contra DNA

Băsescu, lovitură de la un fost aliat: Va face alianţă cu PSD contra DNA
Sursa foto: Foto: Facebook / Traian Băsescu
13 Oct 2015   •   21:24

Europarlamentarul Monica Macovei, unul dintre instrumentele politice cu care fostul preşedinte Traian Băsescu a făcut tot ce a vrut în ce priveşte legile privind justiţia, iese acum şi apără justiţia tocmai de Băsescu.

 
Macovei are partidul M10 şi se gândeşte cu cine să facă alianţă.
 
"După ce ai fost 10 ani preşedintele şi spui că te întorci în politică ca să-ţi aperi mandatele, mi se pare nejustificat. Nu cred că va avea succes. Discutăm de preşedintele Băsescu care va fi preşedintele PMP sau, oricum, va determina decizia politică în acest partid. Ceea ce vedem acum că face este lupta împotriva DNA, lupta împotriva celor anchetaţi sau trimişi în judecată. Practic, contrazice ceea ce a susţinut în cei 10 ani de mandat. Acum, Traian Băsescu loveşte în Justiţie, în anticorupţie. Nu avem cum să facem vreo alianţă cu el.
 
Nu este exclus să vedem o alianţă între PSD şi PMP, pentru că sunt împreună împotriva Justiţiei. În momentul în care luptă cu PSD împotriva Justiţiei, şi-a dezamăgit electoratul. Să nu ne surprindă o alinţă cu PSD în 2016, chiar dacă acum dă în PSD", a spus Macovei, potrivit Adevărul.ro.
 
Declaraţia Monicăi Macovei a fost comentată marţi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close