Antena 3 CNN Politică Președintele Klaus Iohannis are un nou purtător de cuvânt. Cine i-a luat locul Tatianei Bran

Președintele Klaus Iohannis are un nou purtător de cuvânt. Cine i-a luat locul Tatianei Bran

Președintele Klaus Iohannis are un nou purtător de cuvânt. Cine i-a luat locul Tatianei Bran
de M.Z.    |    31 Aug 2016   •   19:19

Mădălina Dobrovolschi (Puşcalău) este noul purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis

Ea a fost prezentată miercuri seara, la Palatul Cotroceni. 

"Mă onorează această propunere, acest nou rol pe care mi-l asum începând cu această seară", a declarat ea. "Ca jurnalist, am avut un crez pe care îmi doresc să îl port mai departe şi în acest nou rol (...) - acela de a informa corect publicul. Cred că aceasta este misiunea noastră", a spus Mădălina Dobrovolschi. 

Ea a mărturisit că a avut nevoie de aproximativ două săptămâni în care să se gândească dacă acceptă propunerea pentru funcţia de purtător de cuvânt. 

"A fost o discuţie undeva la jumătatea lunii august", a povestit ea. "Este, până la urmă, şi dorinţa mea, de a mă implica mai activ în ceea ce înseamnă prezenţa publică, pentru că îmi doresc să particip la ceea ce înseamnă schimbarea în bine a României", a adăugat noul purtător de cuvânt al şefului statului. 

Mădălina Dobrovolschi are 32 de ani şi a absolvit Facultatea de Filosofie. Timp de peste 10 ani a activat în televiziune în calitate de reporter, prezentator de ştiri, realizator de emisiuni, moderator de talk-show. 

Şeful statului nu mai avea purtător de cuvânt din aprilie 2015, când Tatiana Niculescu-Bran şi-a anunţat retragerea din această funcţie.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: purtator de cuvant Klaus Iohannis
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close