x close

Fii alături de noi!

Mircea Badea: Mie mi se pare că doamna Raluca Prună, ministrul Justiției, este subordonată doamnei Macovei

de G.S.   •   02 Mar 2016   •   00:13
Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a recunoscut, marți, că are ”o afiliere de idei” cu Monica Macovei, fost ministru PDL al Justiției.

Afirmaţia vine în contextul în care Raluca Prună a fost acuzată că încearcă să favorizeze mini-partidul Monicăi Macovei, susţinând reducerea pragului electoral pentru intrarea în Parlament.

Totul, în condiţiile în care, desigur, ministrul Justiţiei nu are nicio atribuţie pe această temă.

”Am lucrat cu Monica Macovei și am o afiliere de idei cu Monica Macovei. Însă eu aici nu am acceptat acest post, ca să sprijin pe cineva sau pe altcineva. Eu sunt aici în slujba cetățeanului român și nu este treaba mea să sprijin partidele mici sau partidele mari. Nu sprijin niciun partid”, a declarat, marți, ministrul Justiției, Raluca Prună.

Declarația a fost comentată și de Mircea Badea, în de marți a emisiunii În Gura Presei.

Și ce a zis doamna Prună? A zis așa: <Am lucrat cu Monica Macovei. Am o afiliere de idei cu Monica Macovei.> Eu m-am blocat, am crezut că vrea să spună afinitate. Dar sunt convins că doamna Prună are proprietatea termenilor. Să vedem ce înseamnă afiliere: <a se alătura altei organizații, instituții, stabilind raporturi de subordonare sau de colaborare. > Eu cred că este corect, este o afiliere, pentru că e vorba de subordonare. Și mie mi se pare că doamna Prună este subordonată doamnei Macovei, folosind termenul corect.”În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Adrian Cristea a uitat-o total pe Bianca Drăguşanu. S-a întors în braţele primei iubite

Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu au avut una dintre relaţiile cu năbădăi. După multe împăcări şi certuri, cei doi par să-şi fi găsit în sfârşit liniştea departe unul de celălalat.

28 Iun 2016  •  22:48

sati