Antena 3 CNN Politică Pensiile vor creşte de două ori anul viitor! Marcel Ciolacu, anunţ important după şedinţa coaliţiei

Pensiile vor creşte de două ori anul viitor! Marcel Ciolacu, anunţ important după şedinţa coaliţiei

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, marţi, că pensiile vor creşte de două ori anul viitor.

Pensiile vor creşte de două ori anul viitor! Marcel Ciolacu, anunţ important după şedinţa coaliţiei
Sursa foto: Profimedia Images
de Silvia Preda    |    31 Oct 2023   •   19:42

Marcel Ciolacu a declarat, marţi, că principiul de bază care a fost stabilit în şedinţa coaliţiei de guvernare pentru noua lege a pensiilor este "pensii egale, pentru muncă şi contribuţii egale" şi a anunţat că pensiile vor creşte de două ori anul viitor.

"Pensiile vor creşte de două ori anul viitor! La 1 ianuarie cu 13,8% şi la 1 septembrie prin aplicarea noii legi a pensiilor, care va elimina inechităţile.

Pensii egale, pentru muncă şi contribuţii egale. Acesta este principiul de bază pe care l-am stabilit astăzi în coaliţie pentru noua lege a pensiilor", a scris Marcel Ciolacu, marţi, pe pagina sa de Facebook.

Pensiile vor crește de două ori anul viitor! La 1 ianuarie cu 13.8% și la 1 septembrie prin aplicarea noii legi a...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Marţi, 31 octombrie 2023

Citeşte şi: Punctele de pensie bonus pe care le vor primi românii în funcţie de anii pe care i-au muncit. Detalii din noua lege a pensiilor

Noua Lege a pensiilor va intra în vigoare pe 1 ianuarie, pensiile se măresc cu 13,8%, iar aplicarea directă va dura, spunea sâmbătă premierul Marcel Ciolacu.

Vezi şi: Mircea Coşea, despre scumpirile care îi aşteaptă pe români, în urma războiului din Israel: "Preţul la carburant va creşte. Asta e sigur"

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close