Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Ponta: De mâine ne putem aşeza la masă cu liderii PNL pentru refacerea USL

Ponta: De mâine ne putem aşeza la masă cu liderii PNL pentru refacerea USL

Ponta: De mâine ne putem aşeza la masă cu liderii PNL pentru refacerea USL
de M.T.    |    25 Mai 2014   •   22:30

Premierul Victor Ponta a declarat că, de luni, liderii PSD sunt dispuşi să se aşeze la masă cu liderii PNL care doresc refacerea USL.

Ponta a mai precizat că cei care au jucat la poker soarta Uniunii şi au pierdut la cacealma ar trebui să plătească.

„De mâine suntem dispuşi să ne aşezăm la masă cu liderii PNL care cred în USL pentru a porni de acolo de unde am lăsat proiectul început în 2012.  Este o mână întinsă pe care sunt convins că foarte mulţi o aşteaptă, este întinsă fără niciun fel de dorinţă de a profita de acest moment”, a spus preşedintele PSD.

„Cred că a fost un mesaj din partea alegătorilor, pentru cei care au jucat la poker soarta USL, sau a propriului partid, care au pierdut la această cacialma şi cred că trebuie să îşi asume cu siguranţă responsabilitatea”, a adăugat Ponta.

De asemenea, premierul a mai precizat că mesajul "Mândri că suntem români" va fi folosit şi la alegerile prezidenţiale.

„Am avut o campanie corectă, ne-au ajutat şi adversarii noştri, care s-au concentrat pe interzicerea unui slogan, «Mândri că suntem români», care nu a făcut decât să dea mai mare importanţă mesajului”, a explicat Ponta.

„Am organizat corect, eficient încă un proces electoral, nu e primul de când suntem la guvernare. Însă, dincolo de inadvertenţe şi subiecte care există de fiecare dată când au loc alegeri, pot să spun că acest guvern a organizat corect, democratic aceste alegeri şi că rezultatele sunt foarte clare”, a declarat Ponta.

„Cred că poporul dă mesaje foarte complexe. Cei care se îmbată fie cu rezultatele victoriei, fie se dau bătuţi în urma înfrângerii vor deconta în continuare”, a mai spus şeful Guvernului.


×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close