Antena 3 CNN Politică Preşedintele interimar PNL Raluca Turcan, despre dezincriminarea abuzului în serviciu: „Sistemul trebuie să se autoregleze”

Preşedintele interimar PNL Raluca Turcan, despre dezincriminarea abuzului în serviciu: „Sistemul trebuie să se autoregleze”

Preşedintele interimar PNL Raluca Turcan, despre dezincriminarea abuzului în serviciu: „Sistemul trebuie să se autoregleze”
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Feb 2017   •   18:43

Preşedintele interimar PNL Raluca Turcan a avut o primă reacţie după ce s-a aflat că abuzul în serviciu a fost dezincriminat de o instanţă din România.

„O să verific exact în ce constă această decizie și o să comunicăm poziția publică. Nu ni se schimbă poziția politică de susținere a instituțiilor de justiție de la o zi la alta. Întotdeauna am spus că, dacă există abuzuri, sistemul trebuie să se autoregleze. Există CSM, există Inspecția Judiciară care trebuie să sancționeze abuzurile, iar în privința Codurilor, am spus că le vom pune în acord cu o decizie a Curții Constituționale. Nicio noutate – nu se schimbă decizia politică și poziționarea politică de la o zi la alta”, a afirmat Turcan pentru PSnews.ro.

 

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan abuz in serviciu PNL
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close