Antena 3 CNN Politică Breaking news! Proteste în timpul moțiunii de cenzură din Parlament

Breaking news! Proteste în timpul moțiunii de cenzură din Parlament

Breaking news! Proteste în timpul moțiunii de cenzură din Parlament
21 Iun 2017   •   10:58

Proteste în Parlament în timpul moțiunii de cenzură. "Grindeanu=Dragnea". Liberalii au protestat în Parlament înainte de a intra în sala de plen, unde se va dezbate și vota moțiunea de cenzură. Parlamentarii PNL au venit la Parlament înarmați cu pancarte pe care au scris mesaje precum "RUȘINE PSD" sau "GRINDEANU=DRAGNEA".

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, la Parlament, că liberalii sunt pregătiţi de guvernare şi spune că, personal, îşi doreşte ca ''PSD-ul lui Dragnea să trimită acasă PSD-ul lui Grindeanu''. Asta în timp ce în spatele liderului PNL, se afișau slogane cu „Rușine PSD”.

''PNL este pregătit să ajungă la guvernare, dar nu vrem să ajungem pe uşa din dos, ci cu susţinerea cetăţenilor. Mergem în sală şi nu votăm moţiunea PSD. (...) Personal, îmi doresc ca PSD-ul lui Dragnea să trimită acasă PSD-ul lui Grindeanu. (...) Stăm în sală şi nu votăm'', a spus Orban, la Parlament.

Totodată, câţiva oameni cu steaguri tricolore şi afişe cu mesaje precum ”Rezist”, ”Demisia”, ”Anticipate” se află la intrarea în Parlament şi spun că nu sunt lăsaţi să intre pentru a asista la plenul reunit, deşi au făcut solicitări oficiale în acest sens.

 

 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close