Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 PSD şi PNL caută un nou candidat pentru Primăria Capitalei

PSD şi PNL caută un nou candidat pentru Primăria Capitalei

Liderii coaliţiei se întâlnesc, astăzi, într-o nouă şedinţă şi încep negocierile pentru Primăria Capitalei. Surse politice spun pentru Antena 3 CNN că liderii Coaliţiei caută un nou candidat pentru Bucureşti, care nu a fost sondat până acum pentru acest post.

de Vasile Marcu    |    14 Mar 2024   •   14:28

Informaţia este însă negată de reprezentanţii sursele din tabăra PNL care adaugă că partidul nu a făcut niciun demers în acest sens.

În acelaşi timp, premierul Ciolacu a declarat că PSD va merge pe mâna Gabrielei Firea dacă nu va ajunge la un consens cu PNL pentru un candidat comun, spun sursele ANtena 3 CNN.

Liderul PSD a mai afirmat că social-democraţii şi liberalii nu îl vor susţine niciodată pe Cristian Popescu Piedone. Decizia va fi luată azi de către liderii coaliţiei.

Situaţia pare mai complicată ca niciodată în momentul de faţă, după ce sondajele pe care le-au făcut în ultima perioadă social-democraţii şi liberalii arată că niciunul dintre candidaţii propuşi de cele două partide nu ar întruni suficiente voturi din partea susţinătorilor celuilalt partid pentru a-l învinge pe Nicuşor Dan.

Însă, în momentul de faţă, chiar dacă PSD şi PNL se hotărâsc să meargă cu un candidat comun, încă nu au acest nume. Astfel, liderii coaliţiei încearcă o nouă variantă, astăzi, într-o şedinţă, pentru a găsi un nou nume care să îl depăşească pe Nicuşor Dan în sondaje.

Totuşi, surse din partide spun că ambele formaţiuni ar prefera să meargă separat la alegerile locale din 9 iunie 2024.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close