Antena 3 CNN Politică Punctul de Întâlnire: Se strâng probe pentru Traian! Câte milioane cash a vânturat clanul Băsescu?

Punctul de Întâlnire: Se strâng probe pentru Traian! Câte milioane cash a vânturat clanul Băsescu?

Punctul de Întâlnire: Se strâng probe pentru Traian! Câte milioane cash a vânturat clanul Băsescu?
29 Mar 2015   •   20:47

Se strânge laţul foarte mult în interiorul clanului Băsescu. Întrebarea este de ce DNA ne privează pe noi, cetăţenii, de a vedea hotărâri definitive şi irevocabile care se pronunţă în privinţa unor politicieni corupţi?

Sunt foarte multe declaraţii ale apropiaţilor lui Traian Băsescu care au recunoscut faptul că s-au strâns şi s-au dat sume cash pentru finanţarea campaniilor fostului preşedinte.

DNA este foarte vocal când vine vorba despre mecanismele parlamentare şi voturile pentru arestarea unor politicieni. Sunt foarte multe „indicii rezonabile" care-l indică pe fruntaşul PMP Traian Băsescu drept şeful unei mafii care a devalizat 10 ani România de sute de milioane de euro. De ce nu este DNA la fel de activă în privinţa lui Băsescu? De ce nu-l anchetează? Ce interese politice oferă în continuare neoficial clauza de impunitate fostului presedinte?

Realizatorul emisiunii "Exces de putere", Oana Stancu şi fostul şef al Poliţiei Române, avocatul Pavel Abraham au vorbit în cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "Punctul de Întâlnire cu Radu Tudor" despre acest subiect.


"Nu aş putea face trimiteri la toate aceste nume, dar sunt suspiciuni seriose şi cred că există probe, dar am această rezervă foarte serioasă. Din ce mi s-a explicat sunt foarte relevante şi vor produce un rând de emoţii.(...) A primit 600 şi din probele existente s-au făcut aceste precizări.(...) Va fi o zi impotantă când va fi audiat din nou Mircea Băsescu şi doamna Doina Băsescu", a mai explicat avocatul Pavel Abraham în legătură cu cazul Mircea Băsescu - Bercea.


×
Subiecte în articol: Pavel Abraham
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close