Antena 3 CNN Politică Raluca Turcan rupe tăcerea în cazul azilelor groazei avizate de ea: "Toate lucrurile erau în regulă"

Raluca Turcan rupe tăcerea în cazul azilelor groazei avizate de ea: "Toate lucrurile erau în regulă"

Raluca Turcan, ministrul Culturii, a formulat astăzi un răspuns cu privire la situația în care a avizat azilul din Voluntari în care au avut loc orori, în perioada în care era ministrul Muncii.

Raluca Turcan rupe tăcerea în cazul azilelor groazei avizate de ea: "Toate lucrurile erau în regulă"
Sursa foto: Facebook | Raluca Turcan
de Ioana Mircea    |    17 Iul 2023   •   14:19

După presiunile politice asupra sa, de a demisiona din funcția de ministru al Culturii, pentru că în perioada în care a fost ministru al Muncii a oferit acreditare azilului din Voluntari unde s-au petrecut orori, Raluca Turcan a reacționat printr-un mesaj pe care l-a publicat pe pagina sa de Facebook.

"La momentul acreditării centrului din Voluntari toate lucrurile erau în regulă din punctul de vedere al formalităților legale. Semnarea acreditării este o cerință administrativă și o obligație legală, dacă sunt întrunite condițiile prevăzute de lege.

Citește și: Lucian Romașcanu sugerează demisia Ralucăi Turcan: "A avizat azile ale groazei. Ar trebui să facă un pas în spate"

Oricine intervine pentru a acoperi nereguli în activitatea unor astfel de centre, pentru a ascunde nerespectarea obligațiilor în derularea activității, sau pentru a bloca aflarea adevărului, trebuie să plătească. Sunt ferm convinsă că ancheta va scoate la iveală cine se face vinovat de astfel de lucruri și că făptuitorii vor fi pedepsiț", a transmis Raluca Turcan pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan azilele groazei
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close