Antena 3 CNN Politică Raluca Turcan, reacție la Roșia Montană: "Ar fi util să reflectăm la ce lucruri putem evita pe viitor"

Raluca Turcan, reacție la Roșia Montană: "Ar fi util să reflectăm la ce lucruri putem evita pe viitor"

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, spune că ar fi util să reflectăm la ce lucruri putem evita pe viitor, pentru a nu mai apărea situații care să fie instrumentate împotriva României, referitor la cazul Roşia Montană.

Raluca Turcan, reacție la Roșia Montană: "Ar fi util să reflectăm la ce lucruri putem evita pe viitor"
Sursa foto: Raluca Turcan-Facebook
de Georgiana Adam    |    09 Mar 2024   •   12:29

"Sunt foarte bucuroasă că România evită plata de despăgubiri în dosarul Roșia Montană. Felicitări avocaților, care au lucrat ca acest lucru să devină realitate! 

Chiar și când totul se termină cu bine, ca acum, ar fi util să reflectăm la ce lucruri putem evita pe viitor, pentru a nu mai apărea situații care să fie instrumentate împotriva României. 

Tot cazul Roșia Montană, din anii 90 și până astăzi, ar trebui să reprezinte un caz școală. Buna credință deseori ajunge să fie utilizată împotriva celor care o manifestă. 

Nu cred că e cineva care să știe cu certitudine, acum, peste ani, dacă inițiatorii proiectului au intenționat realizarea lui sau dacă nu a fost, de la bun început, totul construit ca să se ajungă la un proces împotriva statului român.

Neliniștea așteptării s-a terminat chiar și pentru aceia care, înțeleg că tot întrebau în ultimele săptămâni, cum intenționează să plătească statul, în tranșe sau integral. 

Acum au primit răspunsul, direct de la Washington, iar fantasma "miliardelor" s-a năruit", a scris Raluca Turcan, sâmbătă, pe Facebook.

❗️Sunt foarte bucuroasă că România evită plata de despăgubiri în dosarul Roșia Montană. Felicitări avocaților, care au...

Publicată de Raluca Turcan pe Sâmbătă, 9 martie 2024

Material susţinut de PNL


 

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan Rosia Montana PNL
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close