Antena 3 CNN Politică Roberta Anastase: Sper să mă căsătoresc anul acesta

Roberta Anastase: Sper să mă căsătoresc anul acesta

Roberta Anastase: Sper să mă căsătoresc anul acesta
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Mar 2012   •   18:06

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, marţi, de ziua ei de naştere, că a găsit biroul său plin cu flori, precizând că doreşte "puţină linişte şi o atmosferă mai frumoasă", informează Mediafax. În plus, Anastase a mărturisit că speră să se căsătorească anul acesta.
   
Întrebată dacă se va căsători anul acesta, Roberta Anastase a precizat că nu a fixat nici o dată pentru acest eveniment.
   
Roberta Anastase a mai spus că a fost sunată de dimineaţă de părinţii ei pentru a fi felicitată cu ocazia zilei de naştere şi a arătat că nu are în vedere nici o petrecere, seara, în partid, pentru că are întâlniri cu alegătorii până la ora 20,00.
   
Anastase a făcut aceste precizări, după care a mers la şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor pentru a conduce lucrările. Roberta Anastase este născută pe 27 martie 1976.
   
Preşedintele Camerei Deputaţilor menţiona, în decembrie 2011, la o emisiune TV, că se va căsători cu un om de afaceri, iar nunta ar putea să fie organizată la Ploieşti. Roberta Anastase recunoaştea că în 2012 şi-a propus să îmbrace rochia de mireasă. "Mi-aş dori foarte mult să fac nunta în Ploieşti", spunea Anastase, care are o relaţie de 13 ani cu un om de afaceri.

"În momentele grele, l-am simţit alături, faptul că este sufletist şi bun m-a cucerit", a mai spus ea.
 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Elena Lasconi și-a anunțat candidatura la șefia USR și la prezidențiale
x close