Antena 3 CNN Actualitate Un jandarm a fost găsit mort la Ambasada Turkmenistanului din București. Era împușcat în zona pieptului

Un jandarm a fost găsit mort la Ambasada Turkmenistanului din București. Era împușcat în zona pieptului

New Project - 2024-06-16T180018.945
de Andreea Ştefan    |    16 Iun 2024   •   18:00

Un jandarm în vârstă de 44 de ani a fost găsit mort, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Ambasada Turkmenistanului din București. A murit împușcat în piept, iar prima ipoteză a anchetatorilor ar fi cea a unei sinucideri.

Bărbatul a fost descoperit fără viață, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de colegii săi. Se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu și asigura paza la Ambasada Turkmenistanului.

Acesta a fost găsit chiar în postul de pază, împușcat în zona pieptului. La fața locului a intervenit o echipă de medici, însă bărbatul era deja mort, așa că aceștia au constatat decesul.

Jandarmeria Capitalei a precizat că bărbatul era încadrat ca subofițer în jandarmerie încă din anul 2005 și nu ar fi avut probleme la locul de muncă.

„De-a lungul carierei militare, conform carnetului psihologic, nu a fost identificat cu tulburări de natură psihologică. În ultimii cinci ani, acesta a fost declarat „apt psihologic" în urma susținerii evaluărilor periodice, nefiind consemnate aspecte problematice care să necesite includerea în programe de monitorizare. De asemenea, ultima testare psihologică a susținut-o în data de 26.09.2023, fiind declarat apt psihologic”, a transmis Jandarmeria Capitalei.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, jandarmul era divorțat și avea un copil cu probleme de sănătate. Înainte de producerea incidentului, bărbatul s-ar fi certat cu femeia cu care era acum într-o relație.

Dosarul a fost preluat de Parchetul Militar și se fac în continuare verificări, însă principala ipoteză pe care o au anchetatorii este sinuciderea.

„Ne exprimăm regretul profund pentru pierderea colegului nostru, în vârstă de 44 de ani, și rămânem alături de familia sa pentru totdeauna”, a transmis Jandarmeria Capitalei.

×
Subiecte în articol: Ambasada Turkmenistan jandarm
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close