Antena 3 CNN Campanii Romania la vot S-a dat startul campaniei electorale. Promisiunile vor veni în cascadă, iar candidaţii pentru locurile din Parlament vor votul tău

S-a dat startul campaniei electorale. Promisiunile vor veni în cascadă, iar candidaţii pentru locurile din Parlament vor votul tău

S-a dat startul campaniei electorale. Promisiunile vor veni în cascadă, iar candidaţii pentru locurile din Parlament vor votul tău
de O.P.    |    09 Noi 2012   •   05:35

 A început bătălia electorală pentru cele 452 de locuri din Parlamentul României! Imediat ce a trecut de miezul nopţii, ora la care s-a dat startul oficial al campaniei, mii de simpatizanţi ai partidelor politice din toată ţara au împânzit oraşele cu afişe electorale.

Timp de o lună, candidaşii ne vor zâmbi de pe panourile electorale şi vor încerca să ne convingă că  merită votul nostru. Fiecare şi-a ales câte un slogan scurt şi la obiect, prin care să atingă punctele sensibile ale locuitorilor colegiului pentru care candidează.

Campania se va încheia pe 8 decembrie, urmând ca în ziua următoare să punem ştampila pe politicienii care au reuşit să ne câştige încrederea.

Startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din decembrie a fost unul liniştit. Chiar dacă mai toate echipele partidelor au ieşit la lipit afişe incă din primele minute ale debutului bătăliei electorale, au preferat să o ia în direcţii opuse, ca să nu existe motive de ceartă.

La Tîrgu Jiu, echipele de campanie ale candidaţilor aveau pregătite materialele electorale de cu seară şi au aşteptat doar miezul nopţii ca să pornească la lucru.

În cîteva ore, aproape toate panourile pentru afişaj electoral din oraş erau pline cu posterele candidaţilor. Pînă acum nu au existat incidente electorale în nicio localitate din ţară.




×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close