Antena 3 CNN Politică Subiectiv. Traian Băsescu insistă cu apărarea pentru Elena Udrea

Subiectiv. Traian Băsescu insistă cu apărarea pentru Elena Udrea

Subiectiv. Traian Băsescu insistă cu apărarea pentru Elena Udrea
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Apr 2015   •   19:05
Traian Băsescu a avut o nouă ieşire nervoasă, încercînd să o apere pe Elena Udrea. Fostul preşedinte e convins că Udrea e ţinută în arest special pentru a spune ceva despre el. 
 
"Eu am spus că Elena Udrea n-a luat geanta cu 900.000 de mii de euro. O cunosc mult prea bine. Mă tem că şi ea e ţinută în continuare şi va fi ţinută mult şi bine în speranţa că va spune ceva despre Traian Băsescu", a explicat Băsescu, într-o declaraţie telefonică. 

Subiectul a fost dezbătut în ediţia de marţi a emisiunii "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv", realizată de Răzvan Dumitrescu, la Antena 3.
 
Deputatul PSD, Mădălin Voicu, a explicat că Băsescu insistă să o ridice în slăvi pe Elena Udrea, pentru a impresiona public. 
 
"Din câte o cunosc eu pe Udrea, este o femeie puternică. Ar putea să facă anumite dezvăluiri care nu sunt legate în mod direct de Traian Băsescu. Dar Băsescu insistă să o ridice în slăvi, tocmai pentru a impresiona cât de aproape îi este şi el ei. Băsescu nu are caracter. El este un tip care trăieşte din instincte malefice şi combină lucrurile ca un fel de stare malignă. Deci el nu poate face un lucru bun. Nu pentru că nu ar vrea, dar nu poate. Aşa este natura lui. Nu cred că cineva care îl cunoaşte îl poate bănui de o chestiune întreagă şi corectă."
 
Realizatorul emisiunii "Deziluzia Optică", Felix Rache, a comentat, în stilul caracteristic, atitudinea fostului preşedinte faţă de justiţie şi Elena Udrea.
 
"După ce a cântat Cocoşul, cred că a venit nomentul să cânte şi găina. Ieri spunea că acum poate să vorbească despre justiţie şi să spună lucruri care s-au întâmplat şi în timpul mandatului, ca un jurnalist. Păi acum se poate numi singur "găozar" şi să îşi confişte telefonul."
 
În schimb, liberalul Ionuţ Stroe a arătat că declaraţiile şi atitudinea lui Băsescu sunt foarte grave.  
 
"Omul care spunea cât de bine şi ce proces de igienizare a societăţii traversăm. Eu interpretez exact cum spunea acum ceva timp "Trei de-ai mei au arestat trei de-ai mei." Este foarte grav, este scurt şi cuprinzător. Toată construcţia lui Traian Băsescu este una extrem de viciată şi extrem de găunoasă."
 

×
Subiecte în articol: Subiectiv Răzvan Dumitrescu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close