Antena 3 CNN Politică Surse: Comisia juridică din Senat a votat în unanimitate pentru ridicarea imunităţii lui Florin Cîţu

Surse: Comisia juridică din Senat a votat în unanimitate pentru ridicarea imunităţii lui Florin Cîţu

Surse Antena 3 CNN spun că a fost unanimitate astăzi în Comisia juridică din Senat pentru ridicarea imunităţii parlamentare a lui Florin Cîţu, fost premier al României.

de Georgiana Adam    |    29 Noi 2023   •   11:15

Pe ordinea de zi a plenului se află solicitarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, adresată Senatului României, pentru declanșarea procedurilor de ridicare a imunității parlamentare și pentru exercitarea dreptului Senatului de a cere urmărire penală față de senatorul Florin-Vasile Cîțu, fost prim-ministru, în dosarul nr. 243/P/2021 al Direcției Naționale Anticorupție.

"Am multe semne de întrebare, vom vedea, cred că timpul le va da tuturor răspunsul. 

Trebuie să ne aducem aminte, a fost stare de alertă până în 2022 în România, repet, Guvernul pe care l-am condus a luat toate deciziile, în conformitate cu legislația", a spus Florin Cîțu după ce a ieșit din ședința de miercuri a Comisiei juridice a Senatului.

DNA a cerut Senatului României ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu (PNL), în dosarul achiziției de vaccinuri.

×
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close