Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, despre dosarul Microsoft: Cred că DNA nu poate acţiona sezonier. M-aş bucura dacă ar ieşi şi EADS

Traian Băsescu, despre dosarul Microsoft: Cred că DNA nu poate acţiona sezonier. M-aş bucura dacă ar ieşi şi EADS

Traian Băsescu, despre dosarul Microsoft: Cred că DNA nu poate acţiona sezonier. M-aş bucura dacă ar ieşi şi EADS
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    28 Oct 2014   •   13:11

Preşedintele Traian Băsescu susţine că apariţia scandalului Microsoft în această perioadă nu are legătură cu campania electorală. 

"Cred că DNA nu poate acţiona sezonier, oricine poate judeca că se putea amâna chemarea cuiva cu o săptămână, dar DNA nu se uită la scena politică. Asupra acestui lucru vă asigur", a spus Băsescu la Adevărul Live.

El şi-a apărat din nou fostul consilier, pe Daniel Funeriu, şi a vorbit în termeni amicali despre Nicolae Dumitru, pe care l-a amintit cu diminutivul ''Nicu Niro''.

Totodată, Băsescu a declarat că nu a primit nicio informare de la SIE despre dosarul Microsoft, iar despre afirmaţia lui Teodor Meleşcanu, că dosarul a fost instrumentat cu sprijin extern, şeful statului a spus că "foştii şefi SIE au un mare avantaj, că nu trebuie să probeze ce spun".

Despre dosarul EADS, Traian Băsescu a spus că s-ar bucura dacă ar ieşi.

"Este necesar, pentru că populaţia nu va fi convinsă că are nevoie de o nouă clasă politică, dacă nu vede. Şi dosarul EADS, atunci când va fi gata pentru lucru, va face o altă parte de radiografie a clasei politice româneşti", a arătat Băsescu.



×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close