Antena 3 CNN Politică Udrea: Am lansat proiectul Bucureştiul meu prin care dorim să recâştigăm încrederea bucureştenilor (VIDEO)

Udrea: Am lansat proiectul Bucureştiul meu prin care dorim să recâştigăm încrederea bucureştenilor (VIDEO)

Udrea: Am lansat proiectul Bucureştiul meu prin care dorim să recâştigăm încrederea bucureştenilor (VIDEO)
03 Aug 2010   •   18:02

?Sunt în discuţii sau la ordinea de zi soluţii pentru ca deciziile luate în Bucureşti să fie cele care se referă exclusiv la interesul bucureşteanului, vrem un sprijin mai mare în acest sens (...) Am lansat proiectul Bucureştiul meu prin care încercăm să ne aducem alături bucureştenii pentru a face din Capitală una mai frumoasă, în care să ne fie drag să locuim. Dorim să recâştigăm încrederea bucureştenilor pe care am pierdut-o?, a anunţat luni Elena Udrea,

Elena Udrea a preluat de pe 25 iulie şefia organizaţia PDL Bucureşti. EA a fost numită preşedinte interimar al organizaţiei după ce Liviu Negoiţă, tot interimar, a anunţat că renunţă la funcţie. Elena Udrea a anunţat că a discutat cu colegii ei despre problemele bucureştenilor şi că va lansa zilele acestea în online-ul românesc campania Bucureştiul meu, prin care speră să-i recâştige pe locuitorii Capitalei.

?Am lansat proiectul Bucureştiul meu prin care orice bucureştean care are un proiect poate să ni se alăture, iar noi promitem să le implementăm propunerile interesante, bune, frumoase. Campania se va desfăşura şi online, şi vor putea fi trimise pe adresa PDL Bucureşti, site-ul urmând a fi lansat zilele următoare?, a explicat Udrea.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close