Antena 3 CNN Politică Udrea: Candidaţii de la primăriile sectoarelor 3 şi 6 sunt Liviu Negoiţă şi Cristian Poteraş

Udrea: Candidaţii de la primăriile sectoarelor 3 şi 6 sunt Liviu Negoiţă şi Cristian Poteraş

Udrea: Candidaţii de la primăriile sectoarelor 3 şi 6 sunt Liviu Negoiţă şi Cristian Poteraş
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    27 Feb 2012   •   14:12

Primarii sectoarelor 3 şi 6, Liviu Negoiţă şi Cristian Poteraş, vor fi candidaţii democrat-liberalilor la alegerile locale din acest an, a anunţat, luni, preşedintele Organizaţiei PDL Bucureşti şi, totodată, vicepreşedinte al partidului, Elena Udrea, potrivit Agerpres.

Tot astăzi, Udrea a declarat că pentru sectoarele 2 şi 4, PDL va susţine primarii în funcţie, respectiv Neculai Onţanu şi Cristian Popescu Piedone de la UNPR.

Pentru sectoarele 1, 5 şi Primăria Capitalei se aşteaptă rezultatele finale ale măsurătorilor sociologice care se desfăşoară în această perioadă.

"Aşteptăm să se termine măsurătorile pentru toţi candidaţii partidului, acolo unde partidul nu are primari în funcţie şi apoi vom face lansările de candidaturi pentru sectoarele Capitalei şi primarul general. (...) La sectoarele 2 şi 4 sunt primarii UNPR, la sectoarele 3 şi 6 sunt primarii în funcţie şi care vor candida în continuare de la PDL. La sectorul 1 şi sectorul 5 vor fi candidaţi PDL",  a declarat Elena Udrea.

Întrebată de presă dacă la sectorul 1 candidatul desemnat va fi Theodor Paleologu, aşa cum s-a auzit în presă, Elena Udrea a afirmat că "poate fi oricine în acest moment".

Despre candidatura deputatului Ştefan Pirpiliu, liderul OPDL Sector 5, Elena Udrea a spus: "Haideţi să aşteptăm momentul lansării".

În ceea ce priveşte extinderea colaborării cu UNPR la nivelul întregii ţări, în vederea susţinerii la alegerile locale, Udrea şi-a exprimat convingerea că acest lucru se va petrece la nivelul fiecărei organizaţii.

"Cât priveşte un protocol la nivel naţional sau o altă formulă de colaborare, punctul de vedere al PDL va fi exprimat în scurt timp. (...) Deci, sigur vom avea un parteneriat prin care ne susţinem reciproc candidaţii, iar la Bucureşti va fi această alianţă", a mai declarat liderul democrat-liberalilor bucureşteni.

Elena Udrea a mai anunţat, astăzi, că PDL va avea un parteneriat cu UNPR la Bucureşti, în ceea ce priveşte susţinerea reciprocă a candidaţilor la primăriile de sector.

Udrea a precizat că, în ceea ce priveşte candidatul la Primăria Capitalei, în cadrul măsurătorilor efectuate în această perioadă sunt introduşi şi independenţi.

Întrebată dacă Silviu Prigoană este cel mai bine cotat candidat în sondaje, Elena Udrea a  spus doar că Prigoană este măsurat în aceste sondaje.

Citeşte şi Care sunt propunerile PDL vehiculate la primăriile de sector.


×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close