Antena 3 CNN Politică Vicepreşedinte PDL: Boc ar trebui să-i cedeze funcţia de conducere lui Blaga. Este iubit de primari

Vicepreşedinte PDL: Boc ar trebui să-i cedeze funcţia de conducere lui Blaga. Este iubit de primari

Vicepreşedinte PDL: Boc ar trebui să-i cedeze funcţia de conducere lui Blaga. Este iubit de primari
Sursa foto: Foto: Intact Images
30 Mar 2012   •   22:06

Vicepreşedintele PDL Mihaela Popa a declarat, vineri seară, că Emil Boc ar trebui să-şi dea demisia din fruntea partidului, informează Mediafax. Popa a precizat că Vasile Blaga este cel care ar trebui să preia frâiele formaţiunii pentru că "este iubit de primari".
   
Mihaela Popa a afirmat că după plecarea prim-vicepreşedintelui Sorin Frunzăverde din partid, Emil Boc ar trebui să-şi dea demisia din fruntea formaţiunii democrat-liberale.
   
"Emil Boc îşi dă demisia şi preia Vasile Blaga conducerea, un om iubit de primari. PDL ar fi fost acum mult mai sus dacă era condus de Vasile Blaga şi Sorin Frunzăverde. Primul e un bun organizator, al doilea este un bun strateg", a afirmat Mihaela Popa.
   
Ea a precizat că Blaga este apreciat de baza partidului, fiind "un lider respectat, chiar şi fără a deţine vreo ştampilă".
   
Tot vineri, Mihaela Popa a anunţat că îşi va da demisia din Biroul Permanent Naţional PDL, arătându-se dezamăgită de unele afimaţii făcute de preşedintele partidului, Emil Boc, după anunţul plecării lui Sorin Frunzăverde din PDL.
   
La congresul PDL de anul trecut, Mihaela Popa l-a susţinut pe Vasile Blaga la conducerea PDL, fiind aleasă în funcţia de vicepreşedinte.

Mai mulţi lideri ai PDL, în frunte cu şeful Senatului, Vasile Blaga, s-au întâlnit marţi seară, după anunţul plecării din partid a lui Sorin Frunzăverde. Unii democrat-liberali se gândesc la înlăturarea echipei preşedintelui PDL, Emil Boc, şi la instalarea la conducere, cel mai probabil, a lui Vasile Blaga, considerat singurul care mai poate să mobilizeze partidul.


×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Operațiunea ”Neptun” și locul secret în care a fost ascuns aurul României
x close