Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, comentarii virulente după ”mascarada cu lupta antiplagiat”: ”Sunt profund indignat!”

Victor Ponta, comentarii virulente după ”mascarada cu lupta antiplagiat”: ”Sunt profund indignat!”

Victor Ponta, comentarii virulente după ”mascarada cu lupta antiplagiat”: ”Sunt profund indignat!”
Sursa foto: Foto: Victor Ponta/Facebook
08 Dec 2016   •   18:39

Victor Ponta a comentat pe Facebook decizia CNADTCU în cazul tezei de doctorat a șefei DNA Laura Codruța Kovesi, arătând că, în cazul acesteia, nu se aplică declarația președintelui Iohannis care afirma că ”cineva care este prins ca a copiat si numai 3 randuri este obligat sa se retragă”.

”Sunt profund indignat - cei de la "LUJU.RO" nu au dreptate / l-au inteles total gresit pe Klaus Iohannis cand a spus ca "cineva care este prins ca a copiat si numai 3 randuri este obligat sa se retraga" ! Domnul Iohannis se referea doar la mine nu la altcineva - nu mai fiti rauvoitori, plagiatori, penali, vanduti rusilor, populisti si antieuropeni?!?! Ati inteles ????

De fiecare data cand Klaus Iohannis vorbeste despre principii intelege ca acestea se aplica doar dusmanilor sai - "penali" sunt Tariceanu si Dragnea dar nu este Basescu / "plagiator" este doar Ponta si nu Pirtea de la PNL Timisoara/ hotararile judecatoresti trebuie respectate - cu exceptia celor care stabilesc ca el si-a luat case prin acte false / Blaga a primit ilegal bani doar pentru Campania din 2009 nu si pentru cea din 2014/ este "trafic de influenta" doar daca vrei sa ajuti romanii care exploateaza lemnul nu si daca ii sprijini pe Schweighofer / Partidele trebuie sa puna pe liste doar oameni curati - asa ca PNL cu Doamna Chereches de la Baia Mare si cu Gireada de la Botosani/ votul popular se respecta doar daca il da castigator pe El - nu pe PSD / functionarii publici trebuie sa mearga cu Duster ca sa nu ii incurce lui BMW-ul Seria 7 proaspat cumparat de SPP de la firma prietenului si sponsorului sau / samd!

Dl Iohannis mereu a crezut despre noi romanii ca suntem niste bieti iobagi pe mosia sa - si ca legile sunt pentru noi ( nu pentru Nobili si curtenii sai)!

Cat despre mascarada cu "lupta antiplagiat" era doar o chestiune de timp pana cand s-a dezumflat intr-o "mocirla" deja caracteristica pentru Guvernul Ciolos si Gasca lor!”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

 

 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close