Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: La PSD se vor face încă două funcţii de vicepreşedinte, pentru membrii UNPR

Victor Ponta: La PSD se vor face încă două funcţii de vicepreşedinte, pentru membrii UNPR

Victor Ponta: La PSD se vor face încă două funcţii de vicepreşedinte, pentru membrii UNPR
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    11 Apr 2013   •   15:13

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat joi că prin rezoluţia care va fi adoptată la Congresul social-democraţilor privind fuziunea cu UNPR se vor realiza, cel mai probabil, încă două funcţii de vicepreşedinte al partidului, pentru cei propuşi de progresişti.

Victor Ponta a precizat că membrii UNPR nu vor mai candida la funcţiile de conducere ale PSD, deoarece prin rezoluţia de fuziune se dă posibilitatea ca aceştia să aibă aceste funcţii în conducerea centrală a social-democraţilor odată cu fuziunea.

"Se vor face în plus, probabil, două funcţii de vicepreşedinte pentru cei pe care îi propune UNPR", a declarat, joi, preşedintele social-democraţilor.

Întrebat despre când se va realiza fuziunea cu UNPR, şeful PSD a răspuns:

"Întâi, în cadrul Congresului, noi adoptăm o rezoluţie. Congresul ne dă voie să facem procedurile de fuziune, după care o să discutăm cu colegii de la UNPR. Nu a mai fost o chestiune foarte urgentă, pentru că noi, de fapt, colaborăm foarte bine. Avem un grup comun, dl Oprea este membru al Guvernului, nu a mai fost o chestiune arzătoare. Luăm acordul Congresului. Conform statutului, doar Congresul ne poate da acest acord, după aceea va avea şi UNPR un Congres şi facem procedurile, dar nu mai este motiv de grabă din moment ce funcţionăm foarte bine, nu avem nicio sincopă".

Şeful PSD, Victor Ponta, are un contracandidat la preşedinţia partidului


Congresul PSD va avea loc în perioada 19 - 20 aprilie şi vor participa aproximativ 5.000 de delegaţi cu drept de vot.





×
Subiecte în articol: Victor Ponta Gabriel Oprea
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close