Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Sunt multe lucruri pe care România le pierde anul acesta

Victor Ponta: Sunt multe lucruri pe care România le pierde anul acesta

Victor Ponta: Sunt multe lucruri pe care România le pierde anul acesta
de S.T.    |    06 Mai 2016   •   08:26

Fostul premier Victor Ponta a afirmat joi seara, la evenimentul organizat de PSD Dolj pentru lansarea candidatului partidului pentru Primăria orașului Filiași, că „sunt multe lucruri pe care România le pierde anul acesta”.

„Anul trecut a luat 5 miliarde de euro, anul acesta ia zero. Anul trecut am plătit toate subvențiile mărite la timp la agricultură, anul acesta nu s-au plătit, anul trecut am mărit cu 25% salariile și pentru profesori, și pentru medici, anul acesta nu se mărește cu nimic. (...) Oamenii acum pot să vadă diferența: noi avem așa, un blestem al nostru, al României, ăla cu Meșterul Manole: tot ce construim ziua, dărâmăm noaptea”, a afirmat Ponta, potrivit Agerpres.

Ponta a menționat în context că „se dorește distrugerea Complexului Energetic Oltenia în așa fel încât să nu mai producem energie nici la Turceni, nici la Rovinari, nici la Ișalnița și s-o cumpărăm din străinătate” și le-a cerut colegilor de partid din Dolj să câștige alegerile locale.

„Astea sunt lucruri pe care foarte greu le mai reparăm în anii care urmează. Sunt proiecte pe care le-am început și nu le continuăm în această perioadă. Există însă o singur soluție și soluția o aveți dumneavoastră: vreau să câștigați alegerile locale aici la Dolj și în alte locuri din țară...”, a mai spus Ponta, la lansarea candidatului PSD pentru Primăria Filiași, actualul viceprimar Costeluș Gheorghe Ilie.

La eveniment au participat și vicepreședintele PSD Lia Olguța Vasilescu, deputatul Claudiu Manda — președintele PSD Dolj, Ion Prioteasa — președintele CJ Dolj.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Victor Ponta România
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close