Antena 3 CNN Război în Israel O rachetă din Gaza a căzut între patru mașini care circulau pe Autostrada 4 din Israel | Un autoturism a intrat direct în norul de fum și flăcări

O rachetă din Gaza a căzut între patru mașini care circulau pe Autostrada 4 din Israel | Un autoturism a intrat direct în norul de fum și flăcări

Imagini filmate cu camera de bord a unui autovehicul surprind momentul în care o rachetă lansată din Gaza lovește direct Autostrada 4 din Israel, lângă orașul Ashdod.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Noi 2023   •   14:47

Lovitura a avut loc marți, 31 octombrie.

Clipul, publicat pe rețeaua X de Emanuel Fabian, corespondentul de război al publicației Times of Israel, arată cum patru autoturisme, situate la distanță de mașina din care se filmează, avansează cu viteză moderată pe autostradă.

La un moment dat, o explozie, precedată de un zgomot șuierat, se produce între cele patru mașini.

Ultima dintre acestea intră direct în norul de fum și flăcări al deflagrației.

Mașina cu camera de bord pornită se oprește inițial pe partea stângă, lângă parapetul care delimitează sensurile de circulație, apoi se pune în mișcare, lent.

Citește și: Un tanc israelian trage în plin cu tunul, de la mică distanță, într-un autoturism pe drumul care traversează Gaza

Pe carosabil se văd resturi care ar putea proveni de la racheta căzută.

Alte două mașini din grupul surprins de explozie sunt oprite pe partea stângă, mai în față în raport de locul exploziei.

Scena este comentată de un bărbat și o femeie, ale căror voci sunt captate de camera de bord.

Nu este clar dacă sirenele de alertă pentru rachete au fost activate la momentul loviturii.

Autoritățile din Israel declanșează sirenele, în general, dacă atacul vizează o zonă populată.

Serviciile de urgență israeliene au declarat că trei persoane au fost rănite ușor de cioburi de sticlă în acest incident.

×
Apare un nou lanţ de supermarketuri în România. Angajări masive!
x close