Antena 3 CNN Actualitate Avocatul Mateuţ: Nu există probe privind şantajul, în cazul Sorin Alexandrescu

Avocatul Mateuţ: Nu există probe privind şantajul, în cazul Sorin Alexandrescu

Avocatul Mateuţ: Nu există probe privind şantajul, în cazul Sorin Alexandrescu
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    31 Mai 2013   •   16:14

În cazul directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu, nu există probe privind şantajul, a declarat, vineri, avocatul Gheorghiţă Mateuţ.

"Nu rezultă nici un indiciu că a fost o faptă de şantaj, nu există nici măcar indicii din convorbirile telefonice", a declarat, vineri, avocatul Gheorghiţă Mateuţ, la Judecătoria sectorului 1.

Totodată, avocatul lui Alexandrescu susţine că DNA nu avea competenţă să ceară arestarea preventivă a directorului Antena Group în acest caz.

În plus, "din interceptări nu reiese că Bendei a fost şantajat", a declarat avocatul Gheorghiţă Mateuţ.

Directorul Antena1, Sorin Alexandrescu, este de aproape patru ore la Judecătoria Sectorului 1, unde se judecă mandatul de arestare cerut de procurori.

Comunicatul DNA cu privire la directorul Antenei Group, ANTEDATAT pe site-ul instituţiei. Radu Tudor: "Dacă nici asta nu e premeditare..."

Directorul general al Antena TV Group, George Sorin Alexandrescu, acuzat de şantaj de către procurorii anticorupţie, a fost reţinut, joi seară, pentru 24 de ore.

Joi dimineaţă,
în urma unei operaţiuni de forţă declanşate de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), directorul general al Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost condus la sediul instituţiei a cărei şefă este Laura Codruţa Kovesi, pentru audieri.

Pe parcursul întrevederii însă, calitatea sa de martor a fost transformată în cea de învinuit.


×
Subiecte în articol: Sorin Alexandrescu
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close