Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care l-a scuipat pe Băsescu, la Sinteza zilei: Îmi este frică. Am fost ameninţat că voi ajunge la Poarta Albă, unde voi fi violat

Bărbatul care l-a scuipat pe Băsescu, la Sinteza zilei: Îmi este frică. Am fost ameninţat că voi ajunge la Poarta Albă, unde voi fi violat

Bărbatul care l-a scuipat pe Băsescu, la Sinteza zilei: Îmi este frică. Am fost ameninţat că voi ajunge la Poarta Albă, unde voi fi violat
26 Mai 2014   •   22:16

Bărbatul care a fost reţinut după ce l-a scuipat pe Traian Băsescu, în Portul Constanţei, a vorbit, în ediţia de luni seară a emisiunii "Sinteza Zilei", despre ameninţările care i-au fost aduse imediat după acest incident.

Adrian Zglobiu a povestit la Antena 3 că, imediat după incident, oameni din Serviciile Secrete şi, apoi, din arestul poliţiei, l-au ameninţat că va ajunge în Închisoarea Poarta Albă, unde va fi violat şi că cineva se va ocupa de el.

În plus, Zglobiu a arătat că, pe durata întregii expertize psihiatrice, medicii au încercat să obţină de la el declaraţia că ar fi fost pus de primarul Constanţei, Radu Mazăre, să îl atace pe Băsescu.

"Am fost ameninţat şi de procurori, cu casa. Mi-au spus: vezi că tu ai casă mare (...). Vezi că or să îţi vină şi alte moşteniri", a declarat acesta, arătând că imobilul în care el şi familia sa locuiesc este moştenit de la un străbunic.

"Asta nu înseamnă decât morţi la cimitir", a adăugat bărbatul.


Întrebat de Mihai Gâdea dacă îi este frică pentru ceea ce i se va întâmpla după acest episod, bărbatul a răspuns ferm: "Da, îmi este frică".

Zglobiu l-a scuipat în faţă, de la o distanţă foarte mică, pe preşedintele Traian Băsescu, în momentul în care acesta a coborât de pe nava şcoală "Mircea", la finalul vizitei făcute la bordul vasului după ceremoniile de decorare a bricului, care au avut loc, sâmbătă, în dana de pasageri a Portului Constanţa.



×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Adrian Zglobiu
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close