Antena 3 CNN Actualitate Bătrână de 83 de ani, scoasă în stradă de nora ei, cu ajutorul unui executor judecătoresc. "Voia să pună mâna pe casă"

Bătrână de 83 de ani, scoasă în stradă de nora ei, cu ajutorul unui executor judecătoresc. "Voia să pună mâna pe casă"

Bătrână de 83 de ani, scoasă în stradă de nora ei, cu ajutorul unui executor judecătoresc. "Voia să pună mâna pe casă"
de O.P.    |    26 Noi 2014   •   06:57

O bătrână de 83 de ani din Bocşa, bolnavă de inimă şi cu un grav handicap locomotor, a fost scoasă cu forţa din propria casă de către nora sa, cu ajutorul unui executor judecătoresc.

Femeia a locuit mai bine de 60 de ani în casa pe care a construit-o cu soţul, însă după moartea lui şi a băiatului, nora a vrut să vândă casa. Bătrâna s-a opus, femeia a dat-o în judecată şi a câştigat procesul.

După moartea soţului, conform legii, bătrâna a moştenit un sfert din casă în timp ce nora şi nepoata sa, urmaşele fiului decedat, au moştenit trei sferturi. La scurt timp, au început discuţiile: nora voia să vândă casa pentru a se muta în alt cartier împreună cu fiica sa. Numai că bătrâna s-a opus, aşa că nora a mers la tribunal, a dat-o în judecată şi a câştigat.

Decizia instanţei a fost pusă în aplicare cu un executor judecătoresc. Femeia a fost scoasă cu tot cu mobilă în faţa casei.

Bătrâna are alţi 4 copii care sunt la casele lor, dar nici unul nu a găsit un loc pentru ea. O vecină s-a oferit să o găzduiască peste noapte.
 
Viceprimarul localităţii a aflat de caz şi a venit imediat în ajutorul bătrânei.

Autorităţile îi vor oferi bătrânei un loc la azil, însă se va stabili dacă aceasta poate rămâne permanent acolo doar în urma unei anchete sociale.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close