Antena 3 CNN Actualitate Bicicletele, "vânate" de hoţii din Capitală (VIDEO)

Bicicletele, "vânate" de hoţii din Capitală (VIDEO)

Bicicletele, "vânate" de hoţii din Capitală (VIDEO)
03 Sep 2010   •   23:40

Tot mai mulţi români renunţă la maşini ca să meargă cu bicicleta. Poate ar trebui să se gândească şi la o asigurare atunci când îşi cumpără bicicleta, pentru că aceasta din urmă a intrat în ţinta hoţilor. Ultimii care au dat lovitură după lovitură şi care au şi fost prinşi în fapt de poliţie sunt nişte copii. Cărora le-a căzut victimă şi Mugur Mihăescu.

?Era a fiicei mele. Au sărit gardul cu tupeu, au dat-o peste gard şi mi-au şparilt-o?, spune Mugur Mihăescu.

Valora 2.000 de lei. Alte 17 biciclete au avut aceeaşi soartă în doar două luni. Acelaşi mod de operare. Asaltaţi de atâtea plângeri, poliţiştii ilfoveni au început filajul. Şi au avut o surpriză.

?S-a stabilit că suspecţi de comiterea faptelor sunt trei minori din Voluntari. În urma percheziţiei au fost recuperate 13 biciclete?, a declarat subinspectorul Claudia Burada, purtător de cuvânt IPJ Ilfov.

Tatăl unuia dintre copii este obişnuit ca poliţia să-i răscolească locuinţa şi ştie cu ce se ocupă fiul său, pentru că el ar fi cel care l-ar pune la furat. Cel puţin asta spun vecinii.

Dar ştie legea şi este conştient că puştiul nu va fi arestat, pentru că este prea mic pentru a răspunde în faţa legii. La fel şi cei doi prieteni ai fiului său. Dar niciunul nu şi-a dat seama că au pus mâna pe o comoară.

Una dintre biciclete valora 5.000 de euro. Poliţiştii spun că puştii au furat-o şi au vândut-o cu doar 250 de lei.

Cei trei minori sunt liberi acum.

Observator

 

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close