Antena 3 CNN Actualitate Ce a declarat constănţeanul care l-a scuipat pe Băsescu la ieşirea din arest. 24 de ore după gratii l-au marcat enorm

Ce a declarat constănţeanul care l-a scuipat pe Băsescu la ieşirea din arest. 24 de ore după gratii l-au marcat enorm

Ce a declarat constănţeanul care l-a scuipat pe Băsescu la ieşirea din arest. 24 de ore după gratii l-au marcat enorm
de O.P.    |    26 Mai 2014   •   06:19

Bărbatul care l-a scuipat pe preşedintele ţării a fost eliberat din arest. Procurorii au schimbat încadrarea faptelor sale din ultraj şi alte violenţe în tulburarea liniştii publice şi nu l-au considerat un pericol public.

După 24 de ore după gratii, obosit şi speriat, constănţeanul spune că regretă ce a făcut şi speră ca totul să se termine cu bine. Experienţa a fost una marcantă, mai ales că nu a primit în viaţa lui nici măcar o amendă de circulaţie.

Adrian Zglobiu a ieşit din sediul poliţiei aşa cum a intrat: cu o sacoşă în mână, însă lipsit de curajul pe care l-a avut când l-a scuipat în faţă pe Traian Băsescu. El spune că cele 24 de ore petrecute după gratii l-au marcat enorm.

Constănţeanul speră să nu fie condamnat la închisoare pentru că l-a scuipat în faţă pe Traian Băsescu.

Bărbatul a ajuns in spatele gratiilor dupa ce in urma cu doua zile l-a scuipat in fata pe Traian Basescu. Totul s-a inatmplat la finalul vizitei pe care presedintele a efectuat-o in portul Constanta, chiar in momentul in care a coborat de la bordul Bricului Mircea. Adrian Zglobiu are 39 de ani , este somer si locuieste impreuna cu mama, sora si fratele sau intr-un cartier din Constanţa.

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close