Antena 3 CNN Actualitate Cioacă i-a aşteptat pe poliţişti cu lumina stinsă şi bagajul făcut să vină să îl ridice

Cioacă i-a aşteptat pe poliţişti cu lumina stinsă şi bagajul făcut să vină să îl ridice

Cioacă i-a aşteptat pe poliţişti cu lumina stinsă şi bagajul făcut să vină să îl ridice
Sursa foto: Foto: Mediafax
05 Dec 2012   •   19:00

Poliţistul Cristian Cioacă, arestat preventiv, miercuri seară, pentru omor deosebit de grav, în urma unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti, a fost ridicat de poliţişti de la locuinţa sa din Piteşti, încătuşat şi dus la sediul IPJ Argeş, de unde va fi preluat de către poliţiştii bucureşteni.

Se pare că Cioacă îi aştepta pe poliţişti în apartamentul său de la etajul al doilea, cu lumina stinsă şi bagajul făcut, să vină să îl ridice.

Acesta nu a vrut să facă nici o declaraţie.

"Imediat ce la noi la instituţie a venit mandatul de arestare, în urmă cu aproximativ 30 de minute, poliţiştii de la Serviciul Urmăriri au plecat imediat la domiciuliul lui Cristian Cioacă. El a fost ridicat din apartament, nu a opus rezistenţă şi, după ce ajunge în arestul IPJ Argeş, va fi preluat de către colegii noştri de la Bucureşti şi va fi condus la Direcţia de Cercetări Penale din Bucureşti", a spus Dănuţ Dinu, comisar şef.

Acesta a declarat că poliţistul nu s-a opus arestării şi că în acest moment se află în arestul IPJ Argeş.

Poliţistul Cristian Cioacă, principalul suspect în uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, dată dispărută din luna septembrie 2007, a fost arestat, miercuri după-amiază, de Curtea de Apel Bucureşti, care a admis recursul procurorilor faţă de cercetarea sa în libertate, hotărâtă de Tribunal Bucureşti.

Mama Elodiei Ghinescu a declarat astăzi că decizia în cazul poliţistului Cristian Cioacă este dreaptă, chiar dacă vine după 5 ani şi că nepotul ei nu ar trebui să crească într-o familie de criminali.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close